Стручна пракса у иностранству – пут ка професионалном развоју

У уторак, 28. фебруара, у 18 сати на Економском факултету у Новом Саду одржаће се презентација плаћених стручних пракси у иностранству на коју сви заинтересовани млади људи могу да дођу и чују више о томе како да оду на праксу и себи обезбеде пут ка бољем радном месту.

Глобал Талент – програм стручних плаћених пракси у иностранству, омогућава свим студентима завршних година, дипломцима, постдипломцима и свим младим људима, млађим oд 30 година да оду у иностранство и стекну практично искуство радећи у компанијама и институцијама широм света. Млади имају прлику да раде и усавршавају се у области ИТ-ја, едукације, маркетинга, пословне администрације.

Шта можете да очекујете на самом догађају:

– На који начин сви заинтересовани могу да оду на праксу
– У које земље и за које компаније и институције могу да раде и стичу радно искуство
– Услови који су потребни за одлазак на праксу
– Искуства људи који су били на стручној пракси и који су већ тамо

За сва додатна питања на самој презентацији одговараће и чланови организације AIESEC, који ће се трудити да отклоне све недоумице везане за сам процес одласка на праксу.

Стручна пракса представља идеалан начин да студент употпуни своју биографију и нађе се на самом врху при избору за посао. Млади имају прилику да раде на свом личном и професионалном развоју у једном изазовном, интернационалном окружењу. Младим људима се пружа могућност умрежавања са професионалцима и лидерима у свом послу од којих сваки студент може да научи и прикупи знање потребно за самосталан рад.

Сви заинтересовани млади људи који желе да дођу да се информишу и чују више о праксама могу да попуне пријаву за презентацију овде, а за све остале информације и програме могу да посете Фејсбук страницу и официјални сајт.

AIESEC је највећа организација вођена од стране младих, која се бави развојем лидерства младих и позитивно утиче на друштво кроз своје програме стручних и волонтерских пракси. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Leave a comment