Прво велико Егзит Лето љубави добило је нова хедлајнерска појачања за своја, чак два фестивала на Јадрану,  See Star у Умагу, који ће бити одржан 26. и 27. маја, те четврти по реду See Dance на будванској плажи Јаз који је заказан од 13. до 15. јула!

Фестивалском цунамију на којем су уз Егзит на хрватску обалу стигли и The Prodigy, Дубиоза Колектив и Урбан & 4 сада се придружује нови, још већи талас извођача који предводе владари светске електронске сцене уз најтраженије регионалне хероје. Добитник Гремија, три БРИТ и чак 10 МТВ награда, легендарни шоумен Fatboy Slim враћа се у Умаг после тачно седам година од антологијског наступа у Stella Marisu, на који су путовали људи из целог региона! Биће то увертира у овогодишњу званичну прославу 15 година од његовог наступа на плажи у Брајтону, где је 14. јула 2002. године наступио пред рекордних 250.000 људи! Хедлајнерску линију прошириће и лидер немачке електронске сцене Паул Калкбренер, познат по стадионским спектаклима и недавном историјском наступу испред Бранденбуршке капије пред пола милиона људи! На први у низу фестивала Егзит Лета љубави 2017, на Sea Star у Умагу, стиже и прослављени дaбстеп-рок састав Модестеп који ће први пут на овим просторима наступити у пуном лајв издању, а фуриозни квартет нових хедлајнера у Истри заокружиће и чувени аустралијски бас-рок бенд Пендулум у специјалном ди-џеј издању са којим су приредили неке од највећих Егзит журки у историји! Познати су и први потврђени извођачи из групе најтраженијих у региону, а чине их Елементал, Bad Copy, Бркови, Артан Лили, Jonathan, Xings5 & Kukus, Киша метака, Кранкшвестер, Matter и Sassja!

Енглеска соул звезда и један од најтраженијих музичара данашњице Џон Њуман, наступиће у четвртак 13. јула на плажи Јаз, и приредити незабораван концерт већ на отварању овогодишњег See Dance фестивала! Ако је судити по наступу на Егзиту, када је дословно распаметио 30.000 фанова на главној бини и до зоре се забављао са публиком на Денс Арени, спектакл се на Јазу очекује већ прве ноћи!

У продаји улазнице за велико ЕГЗИТ Лето љубави 2017!

ЕГЗИТ тим ове године спојиће чак четири фестивала у региону у јединствено ЕГЗИТ Лето љубави 2017. Први у низу је See Star, који ће се 26. и 27. маја одржати у граду Умагу, следећи је Revolution фестивал у Темишвару, од 1. до 3. јуна, а одмах након ЕГЗИТ фестивала, од 5. до 9. јула, следи четврто издање Sea Dance фестивала од 13. до 15. јула! Улазнице се продају се широм Србије у продајној мрежи Gigstix.com по промотивним ценама од 6.490 за ЕГЗИТ, док су Sea Star и Sea Dance још увек по 3.990 динара. Највећа уштеда свакако је пакет Egzit Summer of Love 2017, где се једна улазница за сва три фестивала може набавити за само 7.990 динара!

 

Извор текст и фото: Егзит Фестивал