Текст Светислава Басаре режирао је Марко Торлаковић који, најављујући ову представу, каже: Власт у Србији је добра. Треба јој се приклонити и сваки комад свога срца дати.

Издајник је свако ко се усуди да критикује власт. Власт је овде одувек била брижна према нама и све нам је дала. Зашто би неко пљувао по њој? Лако је пљувати, а тешко је заврнути рукаве и радити. Власт води рачуна о својим радницима и све даје од себе не би ли за те исте раднике обезбедила радна места и сачувала их од приватизације. Власти треба веровати јер се она одувек држала својих принципа и своје идеологије. Никакав страни утицај и капитал нису утицали на нашу власт. Наши владари су људи чисте савести, руке им никад нису биле крваве и немају шта да крију пред Европом, остатком света, а поготово пред нама јер врло добро знамо ко су.

Карте се могу купити на благајни Новосадског позоришта-Újvidéki Színház радним данима 10-12 ч и на дан представе 17-19 часова односно могу се резервисати на тел: 021/525-552 и 657-2526.

Leave a comment