Овакве поклоне би свако пожелео

Новогодишњи празници су нам све ближи, што само једна шетња градом може потврдити. Огромни бљештави украси, поклончићи и јелкице у излогу сваке радње, као и ледени ваздух нас подсећа да се ближи крај године. Самим тим се ближе и они најлепши тренуци када своју љубав и пажњу доказујемо својим новогодишњим поклончићима. Вероватно су многи од вас у дилеми шта поклонити, те смо вам припремили неколико предлога.

Уколико желете да избегнете гужве при куповини новогодишњег поклона – будите креативни и направите нешто сами. Верујемо да ће се вама драга особа веома изненадити и да ће јој такав поклон бити још дражи са сазнањем да сте уложили више свог труда и времена. Такође ће више новца остати у новчанику, јер је такав поклон углавном пуно јефтинији од било ког у продавници.

На овим сајтовима можете добити идеју за ваш поклон илити новогодишњи украс, а уколико вам се свиди – детаљно је описан сваки корак током реализовања тог креативног изненађења.

http://lifepressmagazin.com/category/uradi-sam/uradi-sam-pokloni/

http://mojrucnirad.com/category/novogodisnji-ukrasi/

https://kreativnaplaneta.wordpress.com/tag/nova-godina/

http://www.trazis.me/4-bozicne-cestitke-za-novu-godinu/

http://www.zenasamja.me/domacinstvo/2216/jestivi-pokloni-za-novogodisnje-praznike-koje-mozete-napraviti-sami

Ово је само неколико идеја и могућности како поклону дати свој печат и показати себи и другима колико сте вешти и креативни. Најважније је добро познавати особу којој дарујете поклон и идеје ће вам саме доћи. Није битна материјална вредност тога што ћете направити, него је најбитније да се потрудите, а особа којој је поклон намењен ће се сигурно изненадити и осећати посебно.

Једноставан, а леп поклон је да на шареним папирићима испишете 365 разлога због којих волите особу којој правите поклон или неке љубавне/пријатељске/животне цитате/савете. Затим их ставите у малу теглу коју по жељи можете украсити. Тако ће ваша девојка/момак/другарица за сваки дан у години моћи прочитати по једну порукицу која ће измамити осмех на лицу.

А уколико вам је остало још мало времена и касно је за прављење самосталних, креативних поклона онда на брзину у куповину и без нервозе! Предлажемо вам осам поклона за девојке и момке, који вам се, барем по нашем мишљењу, морају свидети.

Поклони за девојку:

 1. Књига уз омиљени слаткиш
 2. Зимски реквизити (капа, шал, рукавице са зимским дезенима)
 3. Њен омиљени парфем или нешто од козметике
 4. Накит
 5. СПА викенд или кратко путовање за двоје
 6. Романтична вечера уз омиљено вино и свеће
 7. ЦД омиљеног музичара или филма и цвеће/бомбоњера
 8. Џемпер/спаваћица

poklanjanje-je-trajno-zadovoljstvo-02

Поклони за дечка:

 1. Зимски реквизити
 2. Његов омиљени парфем или нешто од козметике
 3. СПА викенд или кратко путовање за двоје
 4. Омиљена књига
 5. Карте за утакмицу, концерт, представу
 6. Кошуља/џемпер/новчаник
 7. Сат
 8. Израдите дукс са неким вама карактеристичним натписом

Надамо се да смо вам барем мало помогли и олакшали избор. Срећно и насмешите се људима у овим празничним данима, нека то буде онај мали, посебан, најлепши поклон за свакога!

Кристина Ивковић Ивандекић

Фото: Марија Ердељи

Leave a comment