Радионица „Управљање временом”

Омладински креативни центар (ОКЦ) вас позива на радионицу под називом “Управљање временом” која ће бити одржана у суботу 17.12.2016. у термину од 17:00 до 19:30 часова. Циљ радионице је да оспособи учеснике да на ефикасан и ефективан начин планирају и организују своје време.

 Целокупна радионица се састоји од низа занимљивих игрица и вежби које би требало да оспособе учеснике за рационално планирање и коришћење сопственог времена. Она је намењена младима (15-30 година) и сви заинтересовани се могу пријавити слањем мејла (са назнаком управљање временом) и са следећим подацима ( име и презиме, датум и година рођења, контакт телефон, мејл адреса, као и да наведете шта вас је мотивисало да се пријавите за ову радионицу) на neformalnoobrazovanje@gmail.com.

Учешће је потпуно бесплатно. Крајњи рок за пријаве је петак 16.12.2016. до 23 часа. Број места је ограничен, зато пожурите са пријавама.

Водитељи радионице су Тамара Пантелић, дипломирани менаџер безбедности и новинарка и Новак Станишић, мастер-педагог и асистент у програмима омладинског рада.

Leave a comment