Занима те омладинска политика?

Сматраш да је активно учешће младих важно? Кровна организација младих Србије вас позива да се пријавите на  Академију омладинске политике, једносеместрални образовни програм на којем ћете имати прилику да чујете од искусних предавача/ица, као и успешних омладинских радника/ца и активиста/киња шта је омладинска политика и како допринети борби за интересе младих, њиховом већем учешћу у друштву и процесима доношења одлука, као и унапређењу квалитета њиховог живота.

Током четворомесечног програма Академије омладинске политике овладаћете вештинама којима можете помоћи остваривању активног учешћа младих и сазнати које су то стратегије и правни оквири који дефинишу њихов статус. Имаћете прилику да научите и како се аргументовано наступа пред већом групом људи, шта су и како се креирају јавне политике, као и да успешно заговарате за унапређење положаја младих.

Услови конкурса

Конкурс је отворен за 20 учесника/ца (15-30 година старости) који имају жељу за бављењем омладинском политиком, а формулар за пријављивање се налази овде. Можете се пријавити до 22. децембра.

Учешће на Академији је бесплатно, а полазници који успешно заврше програм добијају сертификат. За све додатне информације обратите се на: djordje.jovicevic@koms.rs.

Место одржавања: Канцеларија за младе Града Београда – „Гнездо“, 6. спрат РК Београђанка, Масарикова 5.

Динамика одржавања АОП: Четворомесечни програм АОП започеће 18. јануара 2017. године, а крај је предвиђен за 10. мај. Током овог периода у договору са групом одржаће се 10 сесија, које би биле распорођене током ова четири месеца. Учесници Академије ће поред предавања, радионица и различитих посета релевантним актерима радити и практичне радове из области омладинске политике.

Leave a comment