AmChamps – Young Leaders in Change едукативни програм – пријаве су у току

Пријаве за нову генерацију једногодишњег едукативног програма Америчке привредне коморе у Србији „AmChamps-Young Leaders in Change” су управо отворене!

Уколико имате до 25 година, на завршној сте години основних или на мастер студијама, такмичарског сте духа и желите да унапредите своје знање и пословне вештине,  пошаљите свој CV и кратак видео до уторка, 29. новембра 2016. године на адресу saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs. За више информација о самом програму, курикулуму и начину пријаве посетите овај линк.

AmChamps програм је покренут у јануару 2014. године са идејом да под једним кровом споји талентоване студенте и младе успешне менаџере, са циљем да им омогући стицање и развијање практичних знања и вештина неопходних за пословање у модерном свету.

Свака генерација AmChamps програма обједињује укупно 40 одабраних учесника:

20 студената, старости до 25 година, који се налазе на последњој години основних или на постдипломским студијама и 20 успешних и младих менаџера из компанија чланица AmCham-a.

Током целог трајања програма полазници су спојени у парове студент – менаџер, који заједнички сакупљају бодове током редовног дела програма на основу присуства предавањима, радионицама и ваннаставним активностима. 10 најбоље рангираних парова улази у полуфинале и наставља такмичење кроз рад на  Coca Cola Hellenic студији случаја, након чега 3 најбоља пара у финалу добијају прилику да раде на пројекту под менторством чланова Управног одбора AmCham-a . Најбоље студенте очекују праксе у компанијама чланицама  AmCham-a и стипендије Univerziteta Sheffield.

Више информација о самом програму можете добити на сајту и фејсбук страници.

Извор: Портал Млади

Leave a comment