AIESEC, организација вођена од стране младих, организује овог месеца догађај под називом Youth Speak Forum, који се ове године одржава у више од 120 земаља света. У Новом Саду реализује се у петак 25.11.2016. године у Ректорату Универзитета у Новом Саду.

Циљ форума јесте да окупи, с једне стране, представнике корпоративног и јавног сектора а, са друге стране, младе око тема неформалног образовања и предузетништва.

Догађај траје од 11 до 17 часова, у оквиру ког ће се делегатима пружити прилика да присуствују једној од радионица: компаније Delhaize Serbia, компаније The Logos Vision, или радионици Сање Алвировић, председници Educom021.

Такође, овогодишњи говорници на самом догађају биће: Вања Петковић, председница удружења „Чепом до осмеха” и Петар Врговић, професор на Факултету техничких наука у Новом Саду.

Догађај је осмишљен тако да садржи три дела: key notes, workshops i action space. Млади ће имати прилику да чују различита искуства, да стекну практична знања на радионицама поменутих фирми, али и да се више информишу о Циљевима одрживог развоја Уједињених нација.

Број места је ограничен, па је потребно да се пријавите путем следећег линка. Више о самом догађају можете прочитати овде.

Leave a comment