Искористите викенд за опуштање и одмор – са најмилијима, у пријатној атмосфери и уз један (или чак више!) добар филм. Ово су неки од наших предлога.

Комедија „Господар венчања” коју је режирао Џереми Герелик, доноси урнебесне ситуације које ће вам натерати сузе на очи. Главни лик (Џос Гад )пред венчање има проблема са проналажењем кума. Шта се све дешава како се ближи венчање и након што се одлучује  да ангажује фирму за осигуравање лажних кумова и у које све непријатне ситуације улази главни лик, откријте уз кокице и добро друштво за филмске вечери! У филму играју још и Кејли Квоко, Кевин Харт, Џос Пек, Арон Такаши, Алан Ричсон и други.

Трејлер филма можете погледати на линку https://youtu.be/KG5CnCgnplU.

Домаћи филм „Пети лептир“ је снимљен према бестселер роману Уроша Петровића и писан је пре свега за децу, али је доживео филмску трансформацију. Алекса, дечак без родитеља, уплетен је у мистериозну игру људи који желе да помоћу видовитог дечака  допру до тајног реда ратника способних  да излече смртоносне ране. Погледајте како се Алекса снашао и одгирао најважнију  животну улогу у детињству једног дечака. Филм је режирао Милорад Милинковић, а глумци су млади Огњен Орешковић, Михаило Јанкетић, Тања Бошковић, Петар Божовић, Марко Николић и други.

Трејлер можете погледати на https://youtu.be/J-kYmaXEwEQ.

Филм „Хобит: Битка пет армија“ редитеља Питера Џексона, је трећи део епске филмске трилогије Хобит снимљен 2014. године, а заснован наистоименом роману Џ. Р. Р. Толкина и наставак филма Хобит: Шмаугова пустошења. Филм представља последњи наставак у ком се води одлучујућа битка и доноси повратак некада протераног змаја. Разјарена звер постаје стална претња становницима, а како су се с њом изборили, погледајте већ вечерас! Штавише, уколико је већ нисте одгледали, наредни хладни дани су право време за целу трилогију.

Трејлер погледајте овде https://youtu.be/iVAgTiBrrDA.

Сузана Марјановић

Leave a comment