Уз представнике техничких факултета у Београду, компанија и медија, отворен је дванаести по реду сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета „JobFair16─ Креирај своју будућност!”.

Сваке године Сајам се одржава првог понедељка и уторка у новембру са намером да студентима представи могућност запослења и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи.

Златни покровитељи су поздравили учеснике и похвалили дугогодишњу квалитетну сарадњу са организаторима у циљу да се студентима пружи прилика да стекну увид о начину функционисања компанија у реалном свету.

„Чинимо све да помогнемо младима инжењерима у проналаску првог посла или праксе. Надам се да ће овај пројекат допринети смањењу незапослености и част ми је што сам део њега.” изјавио је декан Грађевинског факултета, Бранко Божић.

Организатори Сајма, две волонтерске, непрофитне, студентске организације, BEST Београд и Истек Локални комитет Београд вас позивају да посетите Сајам и пронађете праксу или запослење.

Региструјте се на сајту и оставите свој ЦВ који ће бити доступан – HR овима 46 компанија учесница током целе године. Погледајте званични сајт Сајма и званичну Фејсбук страницу. 

 

 

Leave a comment