Премијера филма Инферно заказана је за вечерас (12. 10) у Арени Синеплекс, која заједно са ИК Соларис организује и Bestseller night! Сваки посетилац добиће на поклон ваучер са попустима на књиге ове издавачке куће, а најсрећније очекује књига Инферно Дена Брауна.

Ове јесени двоструки оскаровац Рон Хауард („Блистави ум“) и двоструки оскаровац Том Хенкс по трећи пута удружују снаге и доносе нам  ИНФЕРНО – трећу филмску причу аутора Дена Брауна који је чак 11 недеља провео на првом месту бестселера Њујорк Тајмса, а према неким проценама до данас је продато више од 6 милиона примерака књиге у свету.

Након филмских хитова „Да Винчијев код“ и „Анђели и демони“
Рон Хауард и Том Хенкс припремиће нас за
ИНФЕРНО

Роберт Лангдон се пробуди у болничком кревету у Фиренци без сећања у вези онога што се догодило у последњих неколико дана и одједном се нађе на мети убице. Уз помоћ докторке Сијене Брукс и његовог сопственог познавања симболизма, Лангдон ће истовремено да покуша да побегне, али и реши најинтригантнију загонетку са којом се до сада срео.

Уз Тома Хенкса у авантуристичком спектаклу ИНФЕРНО главне улоге су остварили Фелисити Џонс (номинована за Оскара за филм „Теорија свега“), Ирфан Кхан („Милионер с улице“, „Пијев живот“), Омар Си („Недодирљиви“, „Јурски свет“), Сидсе Бабет Кнудсен (ТВ-серија „Борген“) и Бен Фостер („Поседњи преживели“, „Wарцрафт“). Филм се снимао на стварним локацијама у Фиренци, Венецији, Будимпешти и Истанбулу где ће радња филма гледаоце и одвести.

Leave a comment