Боб Проктор: Најчувенији светски стручњак на пољу развоја људских потенцијала и повећања продуктивности први пут долази у Београд!

„Од размишљања до резултата“, једнодневни семинар светски познатог тренера, консултанта и аутора у домену развоја људских потенцијала и повећања продуктивности  Боба Проктора, биће одржан у суботу 5. новембра у „Сава Центру“. У организацији Едукома, центра за лични и професионални развој из Новог Сада први пут Боб Проктор долази у овај део Европе и на Балкан!

Догађај ће окупити најпрогресивније привреднике из региона и Европе, професионалце из домена директне продаје, као и индивидуалце који тек улазе у свет предузетништва. Заузмите своје место, јер једини начин да постигнете процват у животу и пословању, је кроз константно усавршавање.
Разбијте све препреке до успеха и постигните више са мање напора. Упознајте најнапредније стратегије размишљања и повећања продуктивности које су у протеклих 55 година преобразиле пословање највећих светских компанија и животе милиона појединаца. Бобови семинари су динамични, садржајни, забавни, дубоки и надасве корисни. Уз пажљиво одабране идеје, Боб Проктор вас води на путовање које ће ваш ум окренути наглавачке. Концепти које Боб преноси, пре свега су једноставни, али је њихова снага шокантна. Једноставно, према речима оних који су већ осетили снагу Бобових учења: „Ви не можете приуштити себи да пропустите ове идеје.“
Боб Проктор је током свог дугогодишњег рада одржавао семинаре по читавом свету, од Америке до Азије, а по први пут, он нам своју стручност и искуство доноси у Београд, 5. новембра у Сава Центар.
Зашто не треба пропустити семинар „Од размишљања до резултата“ Боба Проктора 5. новембра у Сава Центру?
Исте идеје којима је Боб Проктор преобразио највеће светске компаније групе „Fortune 500“ попут American Express, Procter&Gamble, AT&T, General Motors, Prudential osiguranje, Метрополитан животно осигурање, Verzion, Malaysia Airlines, IBM , и друге, донеће вам 5. новембра у Београд како бисте лансирали своје сопствене животе и пословање у потпуно нову димензију.

slia-6
Боб ће вас научити како да се играте својим мислима као што се жонглер игра лоптицама и у том процесу ће вас навести да ослободите успавани потенцијал с којим сте рођени.
Научиће вас како да комплексне идеје сведете на апсурдну једноставност.Овај тренинг сумира најпрестижније Бобове програме осмишљене на начин да покрију све кључне сегменте човека модерног доба који константно напредује. Било да долазите као индивидуалац или компанија, он ће вас повести у саму срж вашег размишљања и понашања и показати вам како да дођете до онога што се у животу и пословању једино рачуна – до ваших жељених резултата!
Области његове стручности које ће доминирати на овом тренингу су јасно размишљање, брза промена и стварање корисних навика које вас аутоматски чине дупло продуктивнијима, стварање циљева који вас буквално гурају у успех, разбијање баријера и зоне комфора, изградња чврсте вере у себе која не посустаје пред препрекама, а као идеја која је свима примамљива, ту је претварање годишњих прихода у месечне приходе и стварање првог милиона.
Ако у протеклих 12 месеци нисте зарадили приход који сте замислили и ако ваш приватни живот није напредовао брзином којом сте желели, онда је ово најважнији семинар који ћете похађати ове године! Карте за овај јединствени догађај можете купити путем сајта www.bobproktor.com као и у свим пословницама Евентима широм земље и региона.

Leave a comment