Премијера филма „Јесен самураја“ уз дружење са глумцима

У среду, 5. октобра у 20:30 ч у Арени Синеплекс биће одржана свечана премијера и целовечерње дружење са глумцима филма „Јесен самураја”, Данила Бећковића.

Пред саму премијеру имаћемо прилику да поздравимо аплаузом глумачку и ауторску екипу овог филма, која ће се прошетати црвеним тепихом, а гости Арене Синеплекс биће и бројне познате личности које ће присуствовати свечаној премијери.

Због великог интересовања, за премијеру филма остало је још мало улазница, стога пожурите по своју!

premijerno-jesen-samuraja

„Јесен самураја“ је љубавна прича са много смеха, али и нежних емоција. Главни јунак, Владица (Петар Стругар) је професионални каратиста, шармантни бонвиван који је некада био велики таленат, али није направио велику каријеру због превелике склоности ка проводу и ноћном животу. По окончању каријере враћа се у родни град и заљубљује се у Снежану (Христина Поповић) и везује за њу и њеног малог сина Вукашина. Владица жели да се брине о њима, али схвата да не уме да ради ништа осим каратеа. Његова потрага за послом који би му омогућио да брине о породици коју је управо почео да ствара, доводи га у низ урнебесних ситуација.

Осим Петра Стругара и Христине Поповић, у филму играју и: Никола Којо, Сергеј Трифуновић, Андрија Милошевић, Весна Тривалић, Катарина Жутић

Leave a comment