Контра фест у Бечеју

Удружење грађана Mighty Mighty Bechejs и Градско позориште у Бечеју представљају КОНТРА ФЕСТ који ће се одржати  од 25. до 27. августа.

У жељи да се организује фестивал који ће бити обележен жанровском разноврсношћу рок културе, који ће поред познатих ауторских бендова промовисати и мање познате бендове из Србије и региона и на ком ће посетиоци осим музичког програма моћи да присуствују и другим садржајима, настао је КОНТРА ФЕСТ.

Ове године фестивал отвара документарни филм о култном бечејском саставу Ева Браун у четвртак, 25. августа, након кога ће наступити још увек млад и неафирмисан бенд, „Mac tire” из Новог Сада, као и чувени београдски поп рок састав „Кристали“.

Друге фестивалске вечери, у петак 26. августа, на бину ће се попети бечејски састав „Rout 66”, затим новобечејски рокери „Складиште 58” и култни новосадски бенд „Збогом Брус Ли”.

photo-1438232992991-995b7058bbb3

У суботу, 27. августа, програм је резервисан за мало тврђи звук, а наступају метал кор бендови „Окто” из Бечеја, који чине некадашњи чланови бенда „Bloodline”, и познати Кикинђани „Downstroy”. Поред њих, публици ће се представити и бечејски панкери „Фискални рачун”, који ће промовисати нови студијски материјал, те осјечке звезде „Дебели прецједник”.

Програм фестивала сваке вечери почиње од 21 сат.

Улазнице се могу купити у Градском позоришту, по цени од 600 динара комплет.

Leave a comment