Отворене пријаве за бесплатну школу предузетништва

Serbian Venture Network (SeVeN) уз подршку Министарства омладине и спорта у оквиру пројекта „Развој омладинског предузетништва кроз успостављање нових програма и услуга за младе – Предузетничка академија” по други пут организује бесплатну школу предузетништва са циљем да едукује младе о покретању и вођењу сопственог бизниса. Школа предузетништва се састоји из више делова, а активности у оквиру њих одвијаће се у периоду од августа до децембра 2016.

У оквиру првог дела Школе предузетништва полазници ће стицати знања на онлајн платформи која ће бити лансирана 1. августа и биће отворена до 1. септембра. Током ових месец дана, учесници ће кроз самосталан рад путем презентација, предавања, филмова, материјала за читање и тестова савладати основе предузетништва. Други део Школе представља Академија предузетништва у оквиру које ће полазници имати практичну обуку вођену од стране стручних ментора и радити на реализацији своје идеје и покретању бизниса уз њихову помоћ. Такође, планирано је да се на Академији полазници упознају са добрим примерима.

Најуспешнији полазници Школе предузетништва добиће прилику да изложе своју идеју на Belgrade Venture Forum-u, највећем форуму иновација и инвестиција у региону (5–7. децембар), као и да присуствују мастер класу намењену најбољим учесницима програма.

Пријавити се можете на овом линку, а више о свему на  http://www.seven.rs/.

Leave a comment