Након успешно покренуте апликације за мобилне телефоне која броји већ око 8000 корисника, Арена Синеплекс од 15. јула почиње да награђује најверније посетиоце и кориснике апликације.

Апликација и лојалити програм покренути су у знак захвалности Арене Синеплекс својим љубитељима, те је од 15. јула могуће заменити прикупљене поене за пиће и храну у биоскопу. Прве награде већ су пристигле највернијим корисницима тако што је њих 200 који су најчешће куповали улазнице у биоскопу и користили апликацију награђено дуплирањем њихових прикупљених бодова.

Позивамо све кориснике који прикупљају бодове путем апликације да провере да ли имају довољно поена и уживају у поклонима – храни или пићу у Арени Синеплекс по свом укусу.

Упутство за коришћење апликације:

Апликација биоскопа Арена Синеплекс може се преузети путем сајта http://www.arenacineplex.com/, путем андроид маркета на https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intensnet.intensify.arenacineplex или путем APP store на адреси https://itunes.apple.com/vg/app/arenacineplex/id981869044.

Приликом куповине биоскопске улазнице корисник је дужан да покаже продавцу улазница свој лични бар-код који се налази на мобилној апликацији коју је преузео и на тај начин оствари право на 30 бонус бодова по свакој купљеној биоскопској улазници. Арена Синеплекс путем апликације аутоматски награђује оне који се региструју, али и оне који шерују разне биоскопске садржаје директно са апликације.

NOVI ARENA

Корисник који освоји довољан број бонус поена да би могао поене да замени за заменски артикал, на свом мобилном уређају у апликацији Арена Синеплекс треба из листе понуђених поклона да одабере поклон – награду по свом избору, а након одабира поклона поени ће аутоматски бити скинути са укупног салда корисника.

Учесник у програму лојалности сам, у било ком тренутку, може да одлучи за који артикал жели да замени своје сакупљене поене. Заменски артикли преузимају се искључиво у објекту Арена Синеплекс. Приликом преузимања заменских артикала корисник показује свој лични бар-код са апликације, те благајник издаје жељени поклон.

Фонд артикала за које је могуће заменити бонус поене:

 1. Кока Кола 0,5 – 80 бодова
 2. Кока Кола зиро 0,5 – 80 бодова
 3. Спрајт 0,5 – 80 бодова
 4. Фанта 0,5 – 80 бодова
 5. Швепс битер лемон 0,5 – 80 бодова
 6. Нести 0,5 – 80 бодова
 7. Роса негазирана вода 0,5 – 50 бодова
 8. Врњци газирана вода 0,5 – 50 бодова
 9. Бурн енергетско пиће 0,25 – 90 бодова
 10. Ултра енергетско пиће 0,25 – 70 бодова
 11. Кокице велике – 120 бодова
 12. Кокице мале – 90 бодова
 13. Наћос са 1 умаком – 150 бодова
 14. Наћос са 2 умака – 250 бодова

Leave a comment