Универзитет у Београду, Центар за развој каријере и саветовање студената организује летњи циклус ЦзРК радионица у четвртак, 7. јула у периоду од 10 до 17 часова у згради Ректората Универзитета у Београду. Теме радионица су Учим да учим, Управљање стресом и Писање пословне биографије и мотивационог писма. Рок за пријаве је 5. јул.

Будите ефикаснији у следећој години студија – откријте који стилови учења вам највише одговарају, како да побољшате концентрацију и употребите различите технике у односу на различите врсте градива. Пријавите се за учешће у радионици УЧИМ ДА УЧИМ, усавршите своје вештине учења и побољшајте резултате на факултету у наредном семестру. Радионица ће се одржати у периоду од 10 до 12 часова.

Marija Erdelji (1)

Уколико се припремате за нове професионалне изазове, или вам треба подршка у суочавању са проблемима и стресним ситуацијама, похађајте радионицу УПРАВЉАЊЕ СТРЕСОМ. Имаћете прилике да схватите како ваш организам реагује на стресне ситуације, како се стрес одражава на ваше мишљење, емоције и понашање, а затим ћете научити који су кораци у управљању стресом и како да, кроз технике дисања, опуштања и визуализације свој организам доведете у стање равнотеже. Термин за ову радионицу је од 12.30 до 14.30.

Самопоуздање - на који начин се стиче 3

Уколико намеравате да ускоро конкуришете за праксу, посао или стипендију, вероватно знате да је добра пријава свакако први корак. Стога, позивамо вас да се пријавите на радионицу ПИСАЊЕ БИОГРАФИЈЕ И МОТИВАЦИОНОГ ПИСМА. Сазнаћете како биографија треба да изгледа, које су најчешће грешке, шта је важно код мотивационог писма, како да се на папиру представите у најбољем светлу и оставите утисак који ће вас пласирати у наредни круг селекције. Ова радионица одржаће се у периоду од 15 до 17 часова, а приликом пријављивања пожељно је и да пошаљете своју биографију на преглед на saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs. На самој радионици добићете повратну информацију о његовом квалитету и евентуалним грешкама.

Како да сурфујете интернетом и стекнете нове вештине 3

Можете се пријавити за једну или више радионица попуњавањем ФОРМУЛАРА ЗА ПРИЈАВЉИВАЊЕ. Пријављивање је обавезно, а број места је ограничен. О статусу пријаве кандидати ће бити обавештени путем телефона или електронске поште.

Извор: razvojkarijere.rs

Фото: Марија Ердељи

Leave a comment