Организација коју воде млади  АIESEC овог лета организује пројекат под називом „International Kindergarten” у приватним и државним вртићима широм нашег града и целе Србије. Пројекат је конципиран тако да млади из читавог света долазе у наш град да држе радионице деци на различите теме, попут културе, језика и обичаја земаља из којих долазе, са циљем да се деца одмалена упознају са неким ко живи на другом крају света и тиме смање ксенофобичност у најранијем периоду живота.

Овог лета у Нови Сад долазе млади из чак 18 земаља попут Мексика, Португала, Грчке, Италије, Египта, Кине и многих других. Делује ти занимљиво? Учествуј и ти и то тако што ћеш бити домаћин неком од иностраних волонтера! Упоредо са овим пројектом организује се и пројекат „Global Host” чија је идеја да се пружи прилика свим заинтересованима да угосте иностраног волонтера који ће радити у поменутим вртићима на 3 или 6 недеља. Осим смештаја, домаћин нема никакву другу обавезу према гостујућем волонтеру. Искористи ову прилику и учини ово лето интересантнијим себи и својим укућанима!

Сви заинтересовани могу да се пријаве путем следећег линка, а додатне информације могу добити слањем мејла на адресу novisad@aiesec.org.rs.

Global Host slika

Leave a comment