Фестивал oптимизма „Baby Exit“ и ове године отвара врата својим највернијим и најмлађим посетиоцима, и то 21. и 22. маја на Петроварадинској тврђави. Циљ Фестивала је едукација младих и ширење свести о правилном развоју деце, а учествује 3000 извођача, који желе да поделе своје знање и искуство са млађим генерацијама.

Ове године партнер Фестивала је и AIESEC, који у сарадњи са Интерартом учествује у креирању здравије околине за све нас.  Развијајући младе лидере, AIESEC кроз своје пројекте и програме охрабрује, подстиче и усмерава младе људе да искористе свој потенцијал на најбољи могући начин. Истичући значај неформалног образовања, ова организација омогућава стицање релевантног знања које је могуће применити у пракси.  Интернационални дух организације и комуникација са људима из различитих области пружају интензивно искуство, а циљ је да студенти сами учествују у креирању својих прилика.

Ова организација препознала је потребу да помогне деци у њиховом даљем развоју, образовању и неговању толеранције према другима, те се развио широк спектар пројеката који ће на занимљив начин указати на праве вредности друштва. Сви су обједињени под насловом „Србија по мери младих“, а порука коју носе је хајде да поправимо свет око себе и наредним генерацијама променимо будућност.

AIESEC позива све младе људе који желе да буду део ове сјајне приче, да се развијају лично и професионално кроз тимски рад, који желе да упознају друге људе и остварују контакте и раде многе друге ствари за које досад нису имали прилике, да се пријаве и учествују у организацији највећег дечијег фестивала.

Пријаву можете пронаћи овде.

10593174_979399068739219_7180838053437969602_n
Фото: Don Bruyoni

Leave a comment