Делимо улазнице за представу „Наше место“

Омладинске новине поклањају улазнице за представу „Наше место“ која се игра у новосадском Културном центру 11. и 12. маја од 19 сати, и то:

2×2 улазнице за извођење у среду, 11. маја и

2×2 улазнице за извођење у четвртак, 12. маја

Да бисте учествовали у игри, пратите нашу Фејсбук страницу.

 

Naše mesto2

 

Представа „Наше место“ настала је у копродукцији Културног центра и Театра 34, у режији Богдана Јанковића. То је прича о Новом Саду, о свему што јесте и што би могао да буде, из перспективе двоје младих људи који са југа и севера долазе у њега.

– Полазећи од тезе да град чине људи који живе у њему, главна грађа представе су управо коментари и размишљања становника Новог Сада. Намерно избегавам термин Новосађани јер се показало да се многи тако не осећају, једни се овог назива одричу, тврдећи да град није оно што је био, а други да град није оно о чему су слушали пре доласка. Верујем да можемо да унапредимо наше место постављајући питање где је наше место, када је реч о одговорности појединца, као и увиђајући неизбежну истину да смо наше место ми сами – речи су редитеља Богдана Јанковића.

У овом документарном позоришту колажног типа играју Николина Спасић и Милан Новаковић, драматургију потписује Симон Грабовац, а за сценографију се побринула Невена Вујасиновић.

Карте по цени од 500 динара можете резервисати путем мејла nase.mesto021@gmail.com. Студенти, пензионери и групне посете остварују попуст.

 

Leave a comment