Презентација интернационалних летњих пракси у четвртак у Новом Саду

Највећа светска организација коју воде студенти – AIESEC овог месеца организује завршни догађај где ће представити програм интернационалних пракси за лето.

Презентација ће се одржати у четвртак, 28. 4. у 18 часова на Факултету за правне и пословне студије „Др Лазар Вркатић”, чији је циљ да се студенти упознају са могућностима које им се пружају у виду волонтерских пракси у иностранству.  Кроз ове праксе студенти добијају прилику за лични и професионални развој кроз рад на друштвено-одговорним пројектима.

Гости на догађају биће студенти који су прошли кроз овај програм. Они ће говорити о својим искуствима и одговарати на питања заинтересованих.

Global Citizen је програм волонтерских пракси у иностранству где се студентима пружа могућност да кроз 6-8 недеља рада на друштвено-одговорним пројектима, попут рада са децом у школама и вртићима и разним културолошким пројектима, упознају људе из читавог света, упознају се са радом и животом у другачијој култури и учине нешто за свет, али и за себе. Више информација можете прочитати на сајту.

Сви заинтерсовани могу се пријавити за овај догађај на следећем линку.

Leave a comment