Новосађани, водимо вас на филм и представу!

 

Делимо 1×2 улазнице за филм „Пад Лондона“ у Areni Cineplex

уторак, 22. 3. у 22.30 ч

И 2×2 улазнице за представу у Позоришту промена:

Вилијем Шекспир „Магбет“ режија: Јасна Ђуричић (прва реприза)

субота, 26. 3. у 20 ч

О начину учешћа пронађите на нашој Фејсбук страници. Срећно!

Pad-londona-srb-poster

 

Пад Лондона је акциони филм са Џерардом Батлером, Ароном Екхартом и Морганом Фрименом у главним улогама и наставак је остварења Пад Олимпа. Повод посете Лондону је сахрана британског премијера који је умро под чудним околностима. На његовој сахрани ће бити највеће светске вође. Али оно што почиње као најсигурнији догађај, претвара се у смртоносну замку за убиства најмоћнијих светских вођа. Само три особе могу зауставити велику катастрофу: председник САД-а, његов главни тајни агент и енглески МИ-6 агент који са правом не верује никоме.

Режија: Бабак Најафи

 

 

У контексту смрти и обнављања природе, Магбет Вилијема Шекспира говори о убиству краља и догађајима после њега.

Мотивација за убиство које Магбет чини над краљем појачана је вештичјим чинима и амбицијом и подстакнута похлепом Леди Магбет. Након што брачни пар Магбет почини злочин, почиње сурова Магбетова владавина, али и његова унутрашња борба, немоћ над сопственим мислима и савешћу и живот му постаје „бајка пуна буке и беса“.

Магбет је испитна представа студената друге године глуме у режији Јасне Ђуричић. У представи ће играти: Исидора Вичек, Вања Ковачевић, Аљоша Ђидић, Стефан Бероња, Никола Кнежевић, Ксенија Митровић, Тамара Сустић, Сташа Блечић и Ана Рудакијевић.

 

a

Leave a comment