Премијера филма „Браћа по бабине линије“

EMP_0420 1Синоћ је новосадској публици  у биоскопу Аrena Cineplex премијерно приказан филм Радоша Бајића „Браћа по бабине линије“, а глумачка и ауторска екипа филма је на прави начин употпунила овај догађај.

Ова комедија.прати причу већ познатих јунака серије „Село гори, а баба се чешља”. Свима знани Петловчани – Радашин и Милашин због наводног наследства које треба да добију крећу за Београд. Међутим, пут до наследства није баш лак. Обојица ће препреке навести на различите путеве и сусрете са различитим људима. У међувремену, породице су забринуте јер не знају ништа о томе и доживљавају то на себи својствен начин.

Шта овим филмом поручују, питали смо глумицу Марију Петронијевић која тумачи лик докторке Иване, Радашинове снаје.

– Мислим да је ово сјајна идеја да се упути порука на фин и културан начин о актуелностима које се свакодневно приказују на телевизији, а самим тим и у друштву пошто су те атуелности веома праћене. Свиђа ми се начин на који се говори о тој теми и како је порука послата. Сјајна комедија је у питању, тако да предлажем свим вашим читаоцима да дођу и погледају филм – рекла је она и наговестила да се наставља снимање серије, али и поручила да до тада уживате у филму.

Од данас, филм можете погледати као део редовног репертоара. Уживајте у чаробним пределима прелепе нам Србије и смејте се догодовштинама главних јунака и њиховим досеткама.

EMP_0422 1

Данијела Шиловановић

Фото: Марија Ердељи

Leave a comment