Европски сајам образовања и запошљавања Open Day одржава се 13. априла на Електротехничком факултету Београдског универзитета у организацији студентске организације Истек – локални комитет Београд. Том приликом окупиће се студенти електротехнике и рачунарства из целе Европе и представници водећих компанија и универзитета из ових области.

Студенти ће моћи да се информишу о начинима рада и условима које нуде компаније учеснице, као и о образовним системима престижних европских универзитета, начинима могуће сарадње и приликама за даље усавршавање.

– После Минхена, Атине и Мадрида част нам је што ће се овакав стручан сајам образовања и запошљавања одржати и у Београду. Електротехнички факултет ће 13. априла постати место на ком ће сви заинтересовани студенти моћи да успоставе директан контакт са компанијама и универзитетима које успешно послују и раде широм Европе и да се више информишу о могућностима праксе, запослења или наставку студирања – истиче Катарина Јездимировић из Организационог одбора Удружења студената електротехнике Европе.

Локални комитет Београд је постао пуноправан члан Удружења студената електротехнике Европе – Истек 2000. године и досад је организовао десетине међународних и локалних догађаја. Open Day се организује у оквиру Конгреса који представља највећу и најпосећенију међународну конференцију овог Удружења. Ове године се у Београду обележава 30 година његовог постојања.

Више информација можете пронаћи овде: http://eestec.co/

Leave a comment