Уколико сте у четвртак, 17. марта, у Београду  и питате се како да проведете своје слободно време, обавезно посетите клуб „Дангуба“ и препустите се музици Irie Fm-а.

Irie Fm је вокално-инструментални састав од десеторо људи који заједно стварају музику за младе људе. Они су млади, иновативни, другачији и енергични. Донели су на музичку сцену у Србији нешто ново и освежавајуће, нешто јединствено. Њихов хит „Клизиш“ постао је веома популаран, а уз њега стижу и друге, занимљиве нумере.

Познати по специфичном стилу, састав Irie Fm посвећен је љубитељима регеа и фанка, али су новим албумом решили да освоје симпатије шире публике. Песме са новог албума су на матерњем језику, са излетом у разне музичке правце.

Добре вибрације Irie Fm-а путовале су и по свету, а стигле чак до далеке Индије. Повратак са истока отвара врата за многе друге концерте по Србији и региону. Бенд наступа на Eгзит фестивалу, чак пет пута заредом, затим на свим већим регионалним фестивалима, а квалитет су крунисали и Наградом најбољег реге бенда у Европи 2012. године.

Претпродаја улазница је у току, цена је 600 динара, а на 5 купљених улазница, 6. је бесплатна, па пожурите! Не дозволите да вам ова прилике исклизне, већ се упутите у клуб „Дангуба“ и лепо се проведите!

Данијела Шиловановић

Leave a comment