Сајам послова и стручних пракси Transport and Traffic Businees Days одржава се шести пут заредом, 21. и 22. марта на Саобраћајном факултету Београдског универзитета.

Пројекат Transport and Traffic Businees Days представља традиционално окупљање студената Саобраћајног факултета и сродних факултета из области саобраћаја, транспорта, логистике, телекомуникација и реномираних компанија које послују у нашој земљи са циљем стварања могућности за развој професионалних каријера.

Осим презентација компанија учесница и интервјуа за посао, посетиоци ће бити у прилици да учествују у студијама случаја и покажу стечено знање у решавању проблема, односно задатака које буду задавале компаније учеснице.

Досад је на овом сајму учествовало преко 20 компанија, организација и државних предузећа, као што су: SP Lasta, Milšped, Delhaize Srbija, Vip mobile, Telekom, GSP Beograd, Naftna industija Srbije, Gerbruder Weiss, а од ове године и: Air Serbia, Delta transportni sistemi, BOSCH и други.

Детаљније о самом сајму можете пронаћи на сајту http://ttbd.sfstudent.rs или на Фејсбук страници Transport and Traffic Business Days.

Slika 2

Leave a comment