Студенти, дипломци и постдипломци који су у потрази за послом или стручном праксом имају јединствену прилику да на Сајму послова и стручних пракси „Job Fair“ почну да граде своју каријеру. Сајам ће бити одржан 7. и 8. марта у холу Електронског факултета у Нишу.

Један од главних циљева сајма јесте повезивање студената и компанија којима су потребни амбициозни и стручни кадрови. На тај начин млади имају могућност да директно ступе у контакт са компанијама, предају им своју биографију и тако обезбеде себи прво радно искуство. Поред тога, посетиоци сајма ће имати могућност да погледају презентације компанија, учествују на семинарима, радионицама и тренинзима који ће им омогућити да стекну или унапреде неке од својих вештина. Сајам, под већ традиционалним слоганом „Твоја каријера почиње овде“, организује Удружење студената технике Европе – BEST Ниш.

На сајту www.jobfairnis.rs погледајте детаљније информације о компанијама које ће учествовати, а можете оставити и своју биографију у електронској  бази која ће након сајма бити прослеђена свим компанијама.

Јована Адамовић

Leave a comment