Са великим задовољством вас позивамо на женску радионицу „Сањаркина пећина“ коју ће, 16-19.јула 10-12h у Свилари водити Mathilde Beguin у оквиру REGIO EARTH фестивала.

 

Женска радионица Сањаркина пећина

Mathilde је пејзажиста, архитекта, уметница и предавач. Бави се дизајном и реализацијом уметничких инсталација различитих размера (предмети, намештај, скулптура) кроз чврсто знање, осетљив и креативан приступ сировим материјалима, а посебно сировој земљи. Више о Матилдином раду на: https://www.instagram.com/nicolasbeguin_mathildebeguin/

Она ће својом инсталацијом / малим женским ритуалом Dreamer’s Cave  улепшати сваки дан 16-19.јула 10:00-12:00 за 13 различитих жена у Свилара – културна станица – учешће је бесплатно, али је регистација обавезна на линку: https://regioearth.zemljanarhitektura.com/open-workshops/, где ћете пронаћи и све додатне информације.

Осим тога, о њеним дивним пројектима и инсталацијама, без изузетка, можете чути више на REGIO EARTH 2024 conference  која ће се одржати 15.јула у SCENlab -у у Новом Саду.

Учешће је, такође, бесплатно, али је регистрација неопходна: https://regioearth.zemljanarhitektura.com/conference/

Mathilde ће показати неке своје пројекте и 18.јула 20-21h у оквиру вечери “Жене у земљаној архитектури”:https://regioearth.zemljanarhitektura.com/night-event/

Немојте пропустити ову лепоту!

Leave a comment