Занус расписује конкурс за праксу на позицији асистента логистике и администрације. Разматраће се пријаве кандидата са или без искуства.

Асистент логистике и администрације

Zanus (zanusrobotics.com) се бави развојем иновативних мехатроничких система. Компанија има свој развој и производњу и производе пласира на глобалном тржишту.

Рад у Компанији Занус подразумева свакодневни сусрет са иновативним технологијама. Радна атмосфера је врло динамична и запослени се свакодневно срећу са најмодернијим концептима и алатима. У Занусу можете уживати у сигурности стабилног радног места уз узбудљиву радну атмосферу која је карактеристична за стартуп компаније.

Позиција подразумева канцеларијски посао у смислу писања фактура, плаћања, кореспонденције са клијентима и послове набавке, пријем и слање поштанских пошиљки, улазног и излазног царињења, као и припрема пошиљки за клијенте. Позиција такође подразумева и вођење рачуна о магацину репроматеријала и готових производа.

Услови:

  • Познавање рада на рачунару и завидан ниво информатичке писмености (Microsoft Office, Windows, Internet, e-Mail)
  • Солидно познавање енглеског језика
  • Кандидат треба да буде добро организована, прецизна, поуздана, флексибилна и самостална особа
  • Спремност на учење нових ствари и прихватање пословних изазова (потребни су нам људи који хоће да уче и развијају се са нама).

Пријављивање:

Пријаве са биографијом, копијом дипломе и додатка дипломи слати електронским путем.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment