Да ли сте се некада запитали колико је креативност битна у животу? Да ли ће вам требати за посао? Како је неговати? Ово су само нека од питања о којима ће се дискутовати на панел дискусији “Брендирање креативности” организованој под покровитељством Универзитетског Дебатног клуба у Новом Саду.

Панел дискусија “Студент пита?”: Брендирање креативности

Панел дискусија Студент пита?: Брендирање креативности

Одржаће се 4. јула (четвртак) од 18h у Свечаној сали Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду на адреси: Трг Доситеја Обрадовића 6.

На панелу гостују три професионалца из креативне индустрије, са богатим искуством: Славимир Стојановић ФУТРО, Бранислав Цвенић и Славољуб Станковић. Модератор панела је Немања Стојшић. О говорницима и модератору нешто више можете сазнати на нашем инстаграм профилу:instagram.com/student.pita/

Панел дискусија “Студент Пита?“ је серијал панела чији је главни циљ приближавање различитих тема студентима и младима кроз отворену дискусију и директну комуникацију са стручњацима из разноликих области, чиме подстичемо континуално учење.

Да ли сте знали да се највећи степен разумевања научног достиже управо у оквиру метода дискусије? Управо због тога смо одлучили да пројекат “Студент Пита?“ представљамо у овом формату.

УНСДК је за кратак временски период свог постојања успео да одржи континуирану организацију панела. Једна од наших примарних вредности је учење и развој младих људи. Желимо да будемо део њиховог усавршавања и подршка на путу ка успеху, “Студент Пита?“ нам то и омогућава.

Извор: Стартуј

Leave a comment