Тијана Богићевић наступиће пред новосадском публиком 21. јуна на крову ТЦ „Променада“ и одржати свој први концерт у овом једиственом простору на отвореном. И овога пута Тијана наступа у пратњи свог бенда, састављеног од врхунских музичара, што посетиоцима гарантује уживање у раскошним музичким аранжманима и романтичним стиховима.

Својим вокалним умећем и харизмом којом плени, Тијана годинама уназад шири своју публику, те је тако постала једна од предводница нове генерације домаће поп сцене у Србији. Публика ће поред добро познатих Тијаниних хитова попут „Тражим”, „Чудо”, „Хајде онда ништа”, „У реду”, „Безусловно”, на концерту уживати и уз песме са другог студијског албума као што су: „Умем”, „Близу”, „Чујемо се некад”, и „Готово”.

– 21. јун је Светски дан музике, а ове године прославићу га на најлепши могући начин – са мојим Новосађанима! Много се радујем да ћемо се дружити и певати у амбијенту “Променада Опен Аир-а”. Видимо се на Променади- изјавила је Тијана поводом предстојећег концерта.

Open Air концерт заказан је за петак, 21. јун у 20 часова на крову тржног центра „Променада“.

Улазнице можете купити на свим продајним местима Gigs Tix-а као и онлајн.  Дођите да заједно прославимо Светски дан музике и дочекамо лето 21. јуна!

Leave a comment