Удружење студената информатике ФОНИС са Факултета организационих наука и ове годинеорганизује пројекат Компаније студентима, који се одржава 1. и 2. јуна на Факултету организационих наука.
Пројекат је намењен свим студентима који желе да се упознају са радом водећих компанија у Србији и прошире знања из области ИТ-ја, менаџмента и дизајна. Компаније студентима се састоји из 3 целине: Панел дискусије, радионица и Speed datinг-а.

Пројекат Компаније студентима

Овогодишњи покровитељи пројекта су компаније : HTEC, Fiscal Solutions, HYCU i LUKOWA.
Запослени који дуги низ година раде у овим компанијама ће представити своје пословање, пренети знање студентима и упознати их са технологијама које користе у свом раду.
На пројекту ће студенти имати прилику да упознају колеге са сличним интересовањима, да се усаврше из жељене области и закораче у пословни свет, а све што је потребно је добро расположење и жеља за учењем.
Пријаве за учешће на пројекту Компаније студентима су отворене до 22. маја на сајтуc2s.fonis.rs  где можете наћи више информација о самом пројекту. Такође, обавештења о Ц2С-у можете испратити и на нашем Инстаграм профилу @fonis_fon.

Leave a comment