Од 11. до 19. маја у Новом Саду одржаће се студентско програмерско такмичење “Artificial Intelligence Battle Ground v4.0”. Такмичење се организује од стране Удружења студената технике Европе – БЕСТ Нови Сад (Board of European Students of Technology).

Студентско програмерско такмичење

О такмичењу:

AIBG v4.0 (Artificial Intelligence BattleGround) jе програмерско тимско такмичење из области вештачке интелигенције које ће се одржати од 11-19. маја. Учесници истог могу бити сви студенти Универзитета у Новом Саду као и приватних факултета у Новом Саду од18 до 26 година. Само такмичење је осмишљено тако да тимови од по 3 или 4 чланаимају 20 сати за осмишљавање сопствених модела и алгоритама као и имплементацију
кода користећи програмске језике. После тога следи надметање и три најбоље пласирана тима освојиће за прво место 100 000 РСД, за друго место 50 000 РСД и за треће место робну награду.

Поред самог такмичења биће организоване хардскиллс радионице, софтскиллс радионице и wебинари, а све с циљем унапређења вештина студената и њиховог умрежавања како међусобно тако и са компанијама, богаћења ЦВ-а, те изградње тимског духа.

Пријаве за хакатон су отворене од 22.4. до 6.05, а за радионице од 25.4. до 3.05.

Правила такмичења и пријава за учешће налазе се на нашем сајту.

Leave a comment