Code9 пројекат је настао из вишегодишње успешне сарадње интернационалне ИТ компаније Levi9 и Удружења студената електротехнике Европе – Локални комитет Нови Сад (EESTEC LC Нови Сад). Због велике заинтересованости студената, који су препознали потенцијал и могућности које похађање курсева пружа, ове године се Code9 одржава по 12. пут.

Code9 Workshops

 

Code9 Workshops

Услови учествовања
Могућност похађања курса у Новом Саду имају студенти завршних година студија са Факултета техничких наука, Природно-математичког факултета и Техничког факултета „Михајло Пупин“ у Зрењанину.

Имаш могућност да похађаш највише један курс. Приликом пријаве можеш се пријавити за свих пет курсева, при чему треба да наведеш приоритете. Курс који те највише интересује треба да буде жеља број 1, а за преостале треба навести као жељу број 2, односно 3, 4 и 5.

Курсеви су потпуно бесплатни јер смо мотивисани жељом да пренесемо знање будућим генерацијама и поставимо добре основе за развој каријере. По завршетку радионица имаћете прилику да се квалификујете за сертификат о завршеним радионицама.

Где и када
Радионице ће се одржати у Научно-технолошком парку и на Природно-математичком факултету 11, 18, 25. маја и 1. јуна.

Радионице

Пријаве су отворене до 24. априла путем овог линка.

Стартуј: Извор

 

Leave a comment