Изазови вештачке интелигенције су почелии — EESTech Challenge

Изазови вештачке интелигенције су почели – EESTech Challenge

У склопу интернационалних догађаја Студентског Удружења Електротехнике Европе (eestec), студенти из локалног комитета Нови Сад су узели учешће у једном великом програмерском изазову – – EESTech Challenge.
Овогодишњи хакатон на тему AI APPLICATIONS, обогаћен је академским програмом који почиње у 16h и  17. Априла у АЦЗОР просторијама , те сви заинтересовани имају прилику да чују новитете у пољу вештачке интелигенције и како је експерти у различитим областима користе кроз
панел дискусију која ће претходити предавањима популарног TedTalk формата.
Модератор Владимир Тодоровић водиће разговор на тему AI Свакодневница: иновације креативност и друштвени утицај, са др Петром Врговићем, др Стеван Врбашки и др Душаном Јовановићем.
На предавања популарног TedTalk формата, на тему AI  у свакодневници, индустрији и науци причаће се о историји, музици, мамографији, техникама АИ-а и њеној Изазови вештачке интелигенције су почелии – – EESTech Challenge
У склопу интернационалних догађаја Студентског Удружења Електротехнике Европе (еестец), студенти из локалног комитета Нови Сад су узели учешће у једном великом програмерском изазову – – EESTech Challenge
Овогодишњи хакатон на тему AI APPLICATIONS, обогаћен је академским програмом који је почео у 16h, 17. Априла у АЦЗОР просторијама , те сви заинтересовани имају прилику да чују новитете у пољу вештачке интелигенције и како је експерти у различитим областима користе кроз
панел дискусију која ће претходити предавањима популарног ТедТалк формата. Модератор Владимир Тодоровић водиће разговор на тему АИ Свакодневница: иновације креативност и друштвени утицај, са др Петром Врговићем, др Стеван Врбашки и др Душаном Јовановићем.
На предавања популарног Тед Талк формата, на тему AI у свакодневници, индустрији и науци причаће се о историји, музици, мамографији, техникама AI-а и њеној револуцији.
Како су пријаве званично затворене, подсећамо да се 20.априла одржавају радионице намењене учесницима, а агенду за академски програм као и линк за пријаву на радионице, можете пронаћи на инстаграм страници @еестецх.цхалленге.нс или нашем Линкедин профилу.
Учесницима желимо сву срећу 27. aприла на локалној рунди такмичења у Новом Саду, и да са академског програма обогате себе знањима, те да нас у Сарајеву представљају у свом најбољем светлу. револуцији.
Како су пријаве званично затворене, подсећамо да се 20.априла одржавају радионице намењене учесницима, а агенду  за академски програм као и линк за пријаву на радионице, можете пронаћи на инстаграм страници @eestech.challenge.ns или нашем Линкедин профилу.
Учесницима желимо сву срећу 27. априла на локалној рунди такмичења у Новом Саду, и да са академског програма обогате себе знањима, те да нас у Сарајеву представљају у свом најбољем светлу.

Leave a comment