Због великог интересовања Хари Мата Хари два дана заредом у СНП-у

Хари Мата Хари 29. и 30. марта у Новом Саду

Хари Мата Хари 29. и 30. марта у Новом Саду

Како су карте за првобитно најављени концерт распродате, Хари Мата Хари, заказао је још један наступ, на сцени Јован Ђорђевић, Српског народног позоришта. Тако ће једна од најпопуларнијих поп група са ових простора, наступити два узастопна дана у Новом Саду, 29. и 30. марта.
Током своје вишедеценијске каријере, која је почела 1985, продали су око пет милиона примерака 15 студијских албума, као и бројних компилација.

Овај састав је 2006. године постигао значајан успех, на Евровизији, где је представљао Босну и Херцеговину са песмом “Лејла” освојивши високо треће место. Након скоро три године новосадска публика ће поново имати прилику да ужива у ванвременским хитовима као што су: ;Седамнаест ти је година;, „Прстен и златни ланац“, „Кад дође октобар“, „Сви моји друмови“, „Као домине“, „Ја немам снаге да те не волим“… Хари Мата Хари препознатљив је по споју различитих музичких стилова укључујући поп, рок, традиционалну музику, као и искреним и романтичним текстовима због којих је овај састав многима омиљен.
Улазнице можете купити на свим продајним местима Gigs Tix- а као и онлине, или на благајни Српског народног позоришта.

Leave a comment