Засади дрво за зеленију будућност

 

Засади дрво за зеленију будућност

Регионална акција садње дрвећа под називом “Зелена РеГенерација” ће се већ другу годину заредом одржати у недељи од 18. до 22. марта, а централни догађај ће бити у Београду 22. марта.
Акцију су подржали град Београд, ЈКП Зеленило и Министарство просвете. Позивамо све заинтересоване да нам се придруже у иницијативи садње дрвећа и оснаживања еколошке одговорности, а више информација о акцији и начинима учешћа можете пронаћи на линку.

 

“Квалитет будућности се заснива на нашој способности да бринемо о нашој планети. Кроз акцију “Зелена РеГенерација”, желимо да инспиришемо како младе, тако и остатак заједнице, да преузму активну улогу у очувању природе и стварању чистијег окружења.”, поручују организатори.

Позивамо све да, након што засаде саднице, своје фотографије поделе на друштвеним мрежама користећи hashtag #ЗеленаРеГенерација како бисмо ширили мрежу одговорних појединаца и подстакли што већи број људи да дају свој допринос. Учинимо наш први зелени корак што зеленијим!

Ова иницијатива се спроводи већ другу годину заредом у склопу Регионалног сајам образовања и пракси “На који ћеш факс?”.

Уколико имате додатних питања о еколошкој акцији “Зелена РеГенерација“, будите слободни да контактирате организациони тим сајма на dora@friendlyhr.rs  или путем друштвене мреже Инстаграм (@nakojicesfaks).

Leave a comment