Сваке прве недеље у месецу снижена цена улазнице

АРЕНИНИХ 5 – ОДАБРАНИ ФИЛМОВИ ПО ЦЕНИ ОД 300 ДИНАРА

Омиљени градски биоскоп, Arena Cineplex, покренуо је нову акцију за све љубитеље филма. Свака прва недеља у месецу резервисана је за АРЕНИНИХ 5, дан када одабране филмове публика може да погледа по цени од само 300 динара! Улазнице у продаји!
Посетите биоскоп Arena Cineplex, у недељу, 3. марта и погледајте следеће наслове по нижој цени:

“НЕДЕЉА”
Инспирисан истинитим догађајима, филм доноси причу о Џеју Рамадановском из најраније младости па све до великог успеха који је остварио.
Трејлер

“САМО НЕ ТИ”
У комедији Само не ти, Беа (Сидни Свини) и Бен (Глен Повел) изгледају као савршен пар. Након невероватног првог састанка догодиће се нешто што ће њихову ватрену привлачност претворити у ледену – све док се неочекивано не нађу заједно на венчању у Аустралији.
Трејлер.

“МАДАМ ВЕБ”
За разлику од типичног жанра, Мадам Веб прича самосталну причу о пореклу једне од најмистериознијих јунакиња издавачке куће Марвел.
Трејлер

“ЛЕСИ: НОВА АВАНТУРА”

Летњи је распуст! Али ове године, Фло не жели да се одваја од своје вољене Леси. Уместо да проведе распуст на Гран Канарији са својим родитељима, Фло и Леси одлазе са Герхардом, породичним пријатељем, на фарму Флоове тетке Козиме у Јужни Тирол.
Трејлер

“СЛУГА 2”
У наставку ове духовите филмске приче публика ће бити у прилици да прати комична и узбудљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић), младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље.
Трејлер

Искористите недељу и заједно са драгим особама уживајте у актуелним филмским насловима. Улазнице су доступне на благајнама биоскопа, сајту и путем апликације Arena Cineplex

Leave a comment