Састав Orthodox Celts наступиће у суботу 16. марта у СКЦНС Фабрици. Они већ годинама уназад концертима обележавају 17. март, Дан светог Патрика, ирски национални празник. Наступом у Фабрици прославиће овај празник са новосадском публиком уз добро познат опус.

Концерт бенда Orthodox Celts

“Постоје датуми који су појединцима свакако значајнији од других, али установити традицију која је везана за одговарајући датум, до тада потпуно обичан, практично ни из чега, и подићи је на ниво од значаја за хиљаде људи је, можда, наш највећи успех за свих ових тридесетак година колико Келти
постоје и раде. Дакле, та традиција, најдужа у српском и југословенском рокенролу, је нешто чему се увек окрећемо са посебним усхићењем и радошћу, па ће тако да буде и ове године, 32. пут заредом”, поручују из бенда Orthodox Celts.
Како додају, сада је прилика и да се врате коренима јер обележавају и 30. годишњицу изласка албума првенца, загледани у најскорију будућност када ће концертну атмосферу коначно уобличити на винилном носачу звука. “Имамо и (не)мало изненађење за све наше фанове уочи саме Saint Patrick's Day turneje, али о томе не смемо да вам кажемо ништа осим: пратите медије!”, кажу Orthodox Celts

Улазнице су у претпродаји по цени од 1.500 динара и могу да се купе онлине на http://www.gigstix.com/као и на продајним местима Gigstixa. На дан концерта цена улазнице износиће 2.000 динара и моћи ће да се купе и на билетарници Фабрике. Врата и билетарница Фабрике отварају се у 20 часова, а концерт ће почети у 21 час.

Leave a comment