Доносимо промене које ће унапредити твоје искуство у потрази за послом! Од сада, уводимо јединствени Инфостуд профил који ће ти омогућити приступ на свим сајтовима Инфостуд групације – осим на Стартуј, имаћеш приступ и на Послови Инфостуд и на HelloWorld.rs.

Један Инфостуд профил за три сајта

Један Инфостуд профил за три сајта

Шта је Инфостуд профил?
Твој профил представља твој динамички CV који можеш бесплатно и лако попунити. Састоји се од твојих основних информација, информација о образовању које поседујеш, искуству, вештинама и другим подацима који су важни при конкурисању на огласе за посао.

Попуњавањем профила уписујеш се у Инфостуд базу кандидата. Овим омогућаваш послодавцима да те контактирају са понудама за посао у складу са твојим квалификацијама. За ово је потребно да укључиш видљивост твог профила у бази.

Шта је ново?
Од сада можеш користити исти профил како би конкурисао/ла на огласе за послове на сва три сајта која припадају Инфостуду – највећем центру за запошљавање и развој каријере у Србији. Започни каријеру или пронаћи прави факултет уз помоћ Startuj.com, или пронађи посао на сајту poslovi.infostud.com који је највећа база послова у Србији, а уколико се бавиш ИТ-јем, сајт HelloWorld.rs је право место за тебе.

Такође, када попуниш или ажурираш свој Инфостуд профил, тај податак ће аутоматски бити промењен на сва три сајта. Уколико конкуришеш профилом, твоју пријаву (профил) можеш изменити у било ком тренутку, чак и након што је послата пријава послодавцу, а послодавац ће видети само твоју измењену верзију. Ово значи да нема потребе да шаљеш више пријава када направиш правописну грешку или заборавиш да наведеш неку ставку.

Шта се мења на самом профилу?
Један Инфостуд профил за три сајта

Навигација на профилу је поједностављена и омогућава лак одлазак на сајт по вашој жељи. Повратак на сајт који тренутно користиш је омогућен путем истакнутог дугмета, док имаш опције одласка на било који од три Инфостуд сајта у виду падајућег менија. Све остале функционалности профила су непромењене и даље доступне.

Уколико још увек ниси попунио/ла профил, попуни га сада и повећај твоју шансу за проналазак жељеног посла.

Твој успех је наш циљ, и зато се радујемо што делимо ова унапређења са вама!

Извор: Стартуј

 

Leave a comment