У циљу промовисања DiscoverEU иницијативе, Национални Eurodesk центар Фондације Темпус, организује вебинар о DiscoverEU пројектима инклузије у сврху промовисања једнаких прилика за све, разноликости, толеранције и разумевања међу младима.

Вебинар: DiscoverEU пројекти инклузије

Вебинар: DiscoverEU пројекти инклузије

DiscoverEU пројекте реализује једна организација или неформална група младих која шаље младе од 18 година са смањеним могућностима на DiscoverEU путовање. Одласком на путовање у барем једну европску државу, осамнаестогодишњаци са смањеним могућностима добијају прилику да уче о европској разноликости и културној баштини, открију могућности за будуће образовање, унапреде своје вештине и компетенције, подстакну међусобно повезивање и међукултурни дијалог и освесте значај очувања животне средине.

Присуствовањем вебинару, сви заинтересовани имаће прилику да чују више о условима учешћа и подношењу пројектних пријава. Вебинар се одржава 22. јануара од 16 до 17 часова. За учешће је потребно да се попуни кратак пријавни формулар, најкасније до 22. јануара у 12 часова.

Пријавни формулар је доступан на овом линку

Извор: Стартуј

Leave a comment