Рок камп за девојчице

Концерт најмлађих рокерки одржан 12. јануар у Новом Саду

Рок камп за девојчице

Уколико се година по првом концерту познаје, онда ће 2024. бити сјајна! У току је Јуниор Рок камп за девојчице у Новом Саду, а најмлађе рокерке су 12. јануара у 18h у СКЦНС Фабрици одржале прави мали рокенрол спектакл.

Све љубитељке и љубитељи добре музике имаће прилику да на завршном концерту Јуниор Рок кампа за девојчице чују и виде шта су све то девојчице научиле након пет дана интензивних радионица и проби на којима су са својим бендовима увежбавале репертоар су извеле  у петак, 12. јануара.

Рок камп за девојчице је одлична прилика да се девојчице из целе Србије опробају или усаврше свирање гитаре, бас гитаре, бубња и клавијатура. Ове године Јуниор Рок камп нуди нови смер – певање, те ће девојчице које су одабрале овај смер имати прилику да науче о основним техникама певања.

Овогодишње менторке Јуниор Рок кампа за девојчице су Ана Јанковић за смер певање (Stray Dogg), Јелисавета Тодоров за бубњеве (Визељ), Катарина Ранковић за клавир (Ладy К), Марија Узуновска за бас гитару (Невреме и Ноћни Путници), Вања Анџић за гитару, док је координаторка менторског тима Селена Симић (Nemesis i Jenner)

Улаз на концерт је био бесплатан.

Leave a comment