Као подршку представницима и запосленима образовних установа општег образовања, заинтересованим за учешће у Еразмус+ пројектима мобилности, Фондација Темпус организује вебинар са циљем презентовања исхода и бенефита ових пројеката.

Из прве руке – КА1 пројекти мобилности у сектору општег образовања

Из прве руке – КА1 пројекти мобилности у сектору општег образовања

У оквиру КА1 (кључна активност 1) пројеката мобилности, школе и предшколске установе имају могућност да пошаљу ученике и своје запослене на период учења и стручног усавршавања у неку од држава чланица ЕУ и трећих земаља придружених Еразмус+ програму. Овим пројектима се подржавају интернационализација и јачање капацитета образовних установа.

Учесници вебинара ће моћи да се упознају са условима учешћа, активностима и циљевима пројеката мобилности у сектору општег образовања.

Овом приликом, Фондација Темпус угостиће представнике и запослене образовних установа које су успешно реализовале КА1 пројекте мобилности како би се, на најбољи начин, представиле предности оваквог усавршавања и професионалног умрежавања.

Вебинар се одржава у понедељак, 29. јануара од 15.30 до 17 часова. За учешће на вебинару потребно је да се попуни кратак пријавни формулар најкасније до 29. јануара у 12 часова. Формулар је доступан на овом линку. 

Извор: СТАРТУЈ

Leave a comment