Бесплатна Академија предузетништва коју организује Асоцијација за афирмацију културе под покровитељством НЦР Фондације, отворила је конкурс за четврту генерацију у току које ће одабрани појединци, или тимови проћи кроз шестомесечни интензивни програм.

Конкурс и Open day за бесплатну Академију предузетништва

Бесплатна Академија предузетништва

Већ 15. децембра у просторијама АСК центра ће се одржати Open day где ће потенцијални учесници Академије моћи да се информишу о програму, али и да чују неке од предавача. Владимир Ђукановић, ће причати о Економији вештачке интелигениције, а о дигиталном маркетингу ће причати Милош Милићевић.

Академија предузетнштва је потпуно бесплатан програм у ком одабрани млади људи раде на развоју своје предузетничке идеје и бизнис плана. ,,Помоћи ћемо им да се одваже и покрену свој бизнис“ рекао је Андреј Баланч, оснивач и извршни директор АСК и додао: „Циљ овог пројекта је да подстакнемо економски развој кроз оснаживање младих, буђење предузетничког духа, ослобађање потенцијала и иновација, као и развој знања, вештина и форми конкурентног коришћења дигиталних алата и савремених пословних процеса. Желимо да млади људи остваре своје феноменалне идеје и потенцијале у пуном сјају, те да им пружимо прилику да ступе у контакт са потенцијалним инвеститорима”.

Прошлогодишња победница Академије предузетништва је Христина Лазаревић Милошевић из Крагујевца, чија је апликација “Избегни адитиве” остварила огроман успех, и данас је присутна у преко 170 земаља. „Шест месеци сам на Академији предузетништва учила са стручњацима из различитих области и одмах примењивала знање на развој бизнис модела.”- рекла је Христина.

Позивамо све заинтересоване да дођу на Open day који ће се одржати 15. децембра у АСК Центру, рекао је Баланч и додао: “Током овог догађаја, млади предузетници имаће прилику да чују инспиративна предавања неких од предавача, да се информишу о детаљима програма, условима конкурса и да разреше све недоумице које имају везано за програм четврте Академије предузетништва”.

Пријаве за Опен Даy, али и све додатне информације везане за конкурс за ИВ генерацију Академије предузетништва под слоганом “Отвори врата могућностима”, можете пронаћи на www.akademijapreduzetnistva.rs. Ове године конкурс ће бити отворен до 16. јануара 2024. године.

Извор: Стартуј

Leave a comment