Након успешно реализованог првог циклуса програма, 4U Pharma GMBH покреће други циклус плаћене шестомесечне праксе и тражи младе таленте, будуће младе професионалце, студенте завршних година или свршене студенте фармације, медицине, стоматологије, економије, организационих наука, психологије, технологије, маркетинга и комуникације, као и саобраћајног факултата.

Плаћена пракса за медицинаре, фармацеуте, економисте и ФОН-овце

4U Pharma GMBH је швајцарска компанија која тежи да креира јединствене производе који доприносе квалитетном развоју деце и здрављу породица https://www.4upharma.com/sr/

У своме раду се водимо веровањем да све што нам је потребно, као храна или као лек, расте или се може пронаћи у природи. Окупљамо тим експерата из домена медицине и фармације, али и социјалних иновација, и заједно са њима радимо на мисији да развијемо јединствене производе, пројекте и заједницу која тежи да осигура здраве темеље у детињству као предуслов за срећу у одраслом добу.

4U Pharma верује у моћ едукације као јединог начина за позитивну трансформацију друштва.

4YOUngsters је прилика за младе да уђу у свет професионалаца уз пажљиво дизајнирано вођење и додатну едукацију.

Након успешно завршеног првог циклуса кандидати који су показали жељу да остану у компанији и наставе да напредују и развијају се прудружени су 4U Pharma тиму као нови запослени.

Опис праксе:
Подршка у свакодневним оперативним активностима у секторима продаје, маркетинга, логистике, регулативе, ХР-а, финансија и администрације.

Услови:
Студенти завршних година основних/мастер студија или свршени студенти у домену фармације, медицине, стоматологије, економије, организационих наука, психологије, технологије, маркетинга и комуникације, као и са саобраћајног факултета.

Ко су 4YOUngsters-и?

Leave a comment