Почетак традиционалног новогодишњег славља и манифестације „Зимзоленд“ на Тргу слободе у Новом Саду, на којем ће и ове године учествовати ДДОР, повод је и за најаву посебне акције којом ће празнична топлина стићи и у домове оних којима је то потребно. Смањивањем количине новогодишњих корпоративних поклона, компанија ДДОР је определила средства како би обогатила новогодишње трпезе корисницима Народних кухиња у готово 30 градова Србије. Предстојећи празнични период свакако је окренут ка љубави, слози и новим жељама. Управо у духу ових вредности, и са жељом да сви осете солидарност, компанија ДДОР ове године донираће средства за оброке корисницима
Народне кухиње како би им новогодишњи оброк био празнични.

Солидарност за боље друштво

У сарадњи са Црвеним крстом Војводине, Београда и Ниша, ДДОР осигурање обогатиће новогодишњи оброк за више од 11 хиљада корисника у готово 30 градова Србије. Кроз овај гест, ДДОР има жељу да омогући да што више људи доживи празничну радост и топлину јер само заједнички можемо празнике учинити лепшим. Како сви заслужују топао оброк у току празника, а нарочито они који се суочавају са посебним изазовима, овакав начин подршке представља посвећеност компаније ДДОР стварању инклузивног и брижног друштва. Мала дела љубазности могу имати значајан утицај те је свакако циљ ове иницијативе осветлити домове и загрејати срца оних којима треба подршка заједнице.
Нови Сад, по угледу на светске метрополе, и ове године ће на свом градском Тргу – Тргу слободе угостити хиљаде посетилаца који желе да осете новогодишњу чаролију. Новосадски „Зимзоленд“, настао по угледу на најлепше божићне пијаце у Европи, отпочеће у суботу, 25. новембра и трајаће до 26. децембра.
На овај начин, компанија ДДОР подржава стварање незаборавних тренутака где свако може да ужива у магији заједништва током празничног периода у години.

Leave a comment