Компанија ДДОР и ОПЕНС су потписали споразум о сарадњи да волонтери буду увек сигурни и обезбеђени на ОПЕНС-овим активностима.

Компанија ДДОР и ОПЕНС имају већ пар година одличну сарадњу, а сам ДДОР је опет препознао ОПЕНС као главну покретачку снагу младих да усавршавају себе и своје способности у њиховим активностима. Том приликом, дирекор ОПЕНС-а Вукашин Гроздановић је истакао важност саме заједничке сарадње између ДДОР-а и ОПЕНС-а:

Кроз почетак ове сарадње пре неколико година смо показали да заједничким деловањем цивилног и бизнис сектора можемо обезбедити подршку волонтерима који се несебично дају свакодневно кроз различите активности. Управо зато желимо да та подршка усмерена ка волонтерима буде већа, значајнија, погоднија и адекватнија – све у циљу захвалности за све оно што волонтери пружају свом граду и различитим организацијама и институцијама којима су волонтери веома значајни. Такође, ДДОР нам је излазио у сусрет са својим просторним капацитетима широм Војводине, али и обрнуто кроз реализовање ДДОР активности код нас. Такав вид међусобне сарадње је од великог значаја управо јер одговара на потребе младих и организација које раде са младима ка испуњавању циљева наших младих суграђана.

Фото извор: ОПЕНС

Сам ОПЕНС активно подстиче младе кроз њихове многобројне и разноврсне програме, и пружа активну подршку младима да сами реализују њихове идеје и активности. Самим тим директор Дирекције за људске ресурсе у ДДОР осигурању Дејан Ботић истакао је да је потписивање споразума природан ток управо због тога што је ДДОР, као друштвено-одговорна компанија одувек била сигуран партнер младих на њиховом путу стицања нових знања и развоја саме каријере: 

Компанија ДДОР одувек је била посвећена младима и драго нам је што ћемо имати прилику да се, поред подршке волонтерима, придружимо њиховим програмима, подстакнемо идеје, те учествујемо у разним едукацијама које ће бити од непроцењивог значаја за младе. Подсетићу да ДДОР у сарадњи са Фондом за стипендирање и подстицање напредовања даровитих студената и младих научних радника и уметника Универзитета у Новом Саду континуирано, у последњих више од 30 година обезбеђује стипендије студентима у Новом Саду. Такође, препознајући потенцијал и желећи да негујемо развој младих генерација, ослоњених на искуство и знање својих колега, који ће у будућности бити носиоци успеха ДДОР осигурања, крајем прошле године наша компанија је покренула пројекат ДДОРаСАДник, заснован је на историјском успеху „ДДОР Школе осигурања”, и инспирисан најбољим праксама Униполовог пројекта „Next Generation“

Овај споразум омогућује још већу сигурност младих да остварују своје снове и жеље кроз активности самог ОПЕНС-а, а ДДОР је то са лакоћом препознао и подржао.

Борис Јанко

Извор фотографија: ДДОР осигурање

Leave a comment