Компанија Payten, чланица ASEE групе , са задовољством најављује други по реду Payten Hackathon, програмерско такмичење које ће се одржати од 28. новембра до 1. децембра ове године.

Payten hakaton

Догађај ће окупити програмере и студенте техничких, ИТ и других факултета који деле страст према иновацијама.
Тема хакатона је креирање Андроид апликације за ПОС уређаје која ће пружити практичну подршку трговцима који их свакодневно користе у раду.
Позивамо све страствене појединце, студенте и креативце који воле програмирање да се пријаве и покажу своје вештине. Ово је права прилика да развијете и промовишете занимљиве идеје!
Услов за учешће је формирање тима од најмање три, а највише пет чланова. Победнички тим, који понуди најкреативније решење, освојиће велику награду од пола милиона динара.
Ни остале екипе неће бити заборављене: другопласирани тим очекује 300.000 динара, трећепласирани ће освојити 200.000 динара, а четвртопласирани 100.000 динара. Сви учесници Payten Hackathon  добиће и вредне поклоне изненађења.
Тимови који се пријављују на Payten Hackathon треба да имају најмање три пунолетна члана, а максимално пет.
Учесницима ће током развоја пројекта бити на располагању ментори и партнери из компанија Виса Castles i Delhaize, који ће помоћи у превазилажењу изазова и разјашњењу свих дилема!
Сви заинтересовани могу пријавити своје тимове најкасније до 13. новембра текуће године путем званичног сајта payten-hakaton.rs.

Leave a comment