РЕАЛИЗОВАНО ВИШЕ ОД 700 БЕСПЛАТНИХ ПРЕГЛЕДА ДЕРМАТОЛОГА, 250 СТУДЕНАТА ПРАТИЛО ЈЕ СТРУЧНЕ ПАНЕЛЕ НА ФАКУЛТЕТИМА У БЕОГРАДУ, НИШУ И КРАГУЈЕВЦУ

Успешно завршен још један круг CeraVe Days 

Пројекат CeraVe days, дермокозметичког бренда CeraVe, је у оквиру другог круга одржан у три града и на четири локације. Уз забаву, кафу, журку и креативне фото-станице, више од 700 студената је искористило прилику за бесплатне дерматолошке прегледе коже и њих 250 присуствовало едукативним панелима.
Са основним циљем да се млађој популацији приближи колико је важно да дерматолог буде прва станица када је у питању правилна нега коже, пројекат је реализован на Саобраћајном факултету у Београду, као и у Студентском граду, на Филозофском и Економском факултету у Нишу и Медицинском факултету у Крагујевцу.
Студенти и студенткиње су имали безброј питања за специјалисткињу дерматовенерологије др Јовану Мајсторовић, специјализанткињу дерматовенерологије др Даницу Јоцић, и представницу CeraVe бренда Ану Ковачевић, а нису пропустили ни прилику да се сликају и ћаскају са популарним инфлуенсером и CeraVe амбасадором Душаном Петровићем. Поред савета, млади су добили више од 15000 узорака CeraVe производа.
ПРОМО АКЦИЈЕ ЗА СТУДЕНТЕ
И по завршетку пројекта, а све до 20. новембра за студенте је доступна и ексклузивна понуда у онлине апотеци Galen Pharm. Уношењем кода CERADAYS  приликом куповине CeraVe производа обрачунава се студентски попуст од 20 одсто.
Ови догађаји омогућили су популарном дермокозметичком бренду да се директно повеже са младима, да их саслуша и још боље разуме њихове потребе, како би на основу њих, у сарадњи са дерматолозима, развијао и усавршавао своје производе. Велико интересовање које су студенти показали за негу коже на CeraVe данима додатни је подстицај за овај бренд да настави са својом са својом мисијом едукације младих и у 2024. години.

Leave a comment