Feedback на дар: Како да дате квалитетан feedback
У среду, 25. октобра, у 18h, организујемо нови meetup у InspiraHubu на тему давања и примања фeedback, а наш гост ће бити Оља Шећеров, ХР експерт и тренер.

Feedback на дар: Како да дате квалитетан feedback

Feedback на дар

О чему ћемо причати:

Шта је feedback?

  • Шта нас спречава да упутимо негативан feedback?
  • На који начин да упутим негативан fe и који модели постоје?
  • Ко је на губитку када feedback изостане?
  • Да ли знамо да прихватим негативан feedback на прави начин и шта ту све може да нас кочи?
  • Предавање је намењено свима који искрено желе да учествују у развоју других и допуштају другима да учествују у њиховом личном расту и развоју. Онима који верују да у интеракцији са другима много брже учимо о себи и на основу наученог мењамо понашање и навике. Позвани су и они који сумњају у то.

Не пропустите овај догађај.

О предавачу
Оља Шећеров је вишегодишње искуство у вођењу људи, успостављању и руковођењу ХР процесима стекла у Inspira групи. Конструктивну комуникацију и feedback учила и савладала баш тамо. Радила у ХР сектору Inspira групе 11 година.

Завршила Економски факултет у Суботици, потом четворогодишњу школу хомеопатије Hahnemannу Новом Саду. Бави се терапијом и индивидуалним радом са клијентима што јој помаже да додатно „избруси“ вештине комуникације, да боље разуме и прихвата различитост у перцепцији животних изазова и доживљају стварности. Воли да дели оно што је научила и своју тренерску праксу у домену комуникације и лидерских вештина базира и развија на отвореном приступу и једноставности.

Пријаве
Придружите нам се у среду, 25. октобра, у 18h, на адреси Корзо 1 (пасаж између А1 и МТС), на другом спрату.

Присуство је бесплатно, али су пријаве неопходне путем ове форме.

Извор: Стартуј

Leave a comment